Ga naar de homepage
Skip Navigation LinksHome > Brilmonturen

Brilmonturen Spannet & Co

Brilmonturen

De brilmode is zeer gevarieerd. Of het nu veelkleurige kunststof monturen zijn of nauwelijks opvallende en super lichtgewicht glasbrillen van titanium u vindt het bij ons. De merkenlijnen die we voeren, volgen de mode-ontwikkelingen op de voet.


Montuur St. Moritz 45000

st moritz 45000 montuur

Montuur St. Moritz 45010

st moritz 45010 montuur

ETNIK
Kunststof monturen in prachtige natuurlijke kleuren. Echt mooie retro modellen in een mooie kwaliteit acetaat materiaal.

Nog geen modellen beschikbaar

HAMBURG DESIGN
Prachtige acetaat kunststof monturen in natuurlijke hoorn tinten. Uitvoeringen in zakelijk en modisch. Erg mannelijk of vrouwelijk. Tevens zijn er enkele modellen met een sterke curve van het voorstuk. Een anatomische vorm die alleen bij veel zonnebrillen voorkomt.

Montuur Hamburg-Eyewear-emma457_5417.jpg
Montuur Hamburg-Eyewear-hans100_01.jpg

Hamburg Eyewear weet als geen ander een vertaalslag te maken van klassieke elementen in een modern design met gebruik maken van natuurlijke kleuren. De uitstraling is eerlijke robuuste ingetogenheid in een hoge kwaliteit.

Montuur Hamburg-Eyewear-file_3_32.jpg

ANDERE MERKEN
Naast de grote exclusieve merken, voeren wij huismerklijnen, van top-kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Bij oogadviseur Spannet & Co vindt u grote merken als Prada, Persol, D&G, Vogue, maar ook de wat kleinere merken zoals Mexx, Cazal, Inface, Etnik, Look, Shiseido, Karavan, Vera Wang etc. zijn populair bij Spannet & Co. Daarbij mogen we graag wisselen van merken en collecties.

KARAVAN


Montuur karavan-209

Montuur karavan-209.jpg

Montuur karavan-5487.jpg

Montuur karavan-5487.jpg